Duramax Diesels Forum Truck of the Week
  #166  
Old 07-05-2010, 07:37 PM
JD Dave's Avatar
JD Dave JD Dave is offline
In way over my head
 
Join Date: May 2008
Location: Caledon, Ontario
Posts: 2,388
Default

Quote:
Originally Posted by jckleewein View Post
If it wasn't for bad luck on this project, I wouldn't have any luck at all. The good news, I fixed the blow bye around the injector. The bad news, the return line on another injector was leaking a few day ago. I thought I fixed that, but I thought wrong. The plastic trip broke off in the injector. I got the tip out, but it looks like I have to replace the entire return line since they are daisy chained together. Does anybody have a part number for the driver side injector return line?
I'd call Tony Burkhard I think he has some slightly used ones. I priced a new and it was over $200.
__________________
Special thanks to: HSPDiesel.com, Wagler Competition and S&S Diesel.
Reply With Quote
  #167  
Old 07-05-2010, 07:45 PM
jckleewein's Avatar
jckleewein jckleewein is offline
Hotrodder
 
Join Date: Dec 2008
Location: Broomfield, Colorado
Posts: 421

Default

Ouch! I guess that is expected from a dealership. I got a copper washer and a o-ring for the injectors today. It cost $26. I will give him call tomorrow.
Reply With Quote
  #168  
Old 07-08-2010, 12:34 AM
ripmf666's Avatar
ripmf666 ripmf666 is offline
Super Moderator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Wentzville Mo
Posts: 15,301

Default

Quote:
Originally Posted by jckleewein View Post
Ouch! I guess that is expected from a dealership. I got a copper washer and a o-ring for the injectors today. It cost $26. I will give him call tomorrow.

Whole set of o rings and coppers are 75.00 shipped and that return line is around 60 bucks.
__________________
Name to come
2013 GMC Denali HD 2500 ccsb,100%stock,spray liner,B&W
Sold but not forgotten
Devil Girl 2006 2500HD LBZ Ex-Cab 4x4
11.53 @ 116.92 1.66 60's


Reply With Quote
  #169  
Old 07-14-2010, 07:15 PM
jckleewein's Avatar
jckleewein jckleewein is offline
Hotrodder
 
Join Date: Dec 2008
Location: Broomfield, Colorado
Posts: 421

Default

I think I have a boost leak now. I see about 1400 at about 100 mph with a 1700 us pulse. The overall boost is 40 at 90 and 46 at 100. The big turbo is 20 at 90, and 22 at 100. I have played with the wastegate, but haven't seen no improvements or change in boost pressure. I am pretty sure it's not an exhaust leak. I haven't seen any soot around the headers or uppipes. I have pressure tested the system to about 30 psi. I need to go higher, but my setup won't allow it. Any suggestions?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors