New Allilockers [Archive] - Duramax Diesels Forum

PDA

View Full Version : New Allilockers


redws6rocket
03-29-2014, 07:43 PM
Any of you guys have one installed and how do you like it? I am thinking of ditching my bt one and installing on of these, i like the hand held part better on the fleece unit.

ltr450ryder
03-29-2014, 10:39 PM
I ordered one this week I'll let u know how it works.

kivetts04dmax
03-30-2014, 05:10 AM
Subd

NC-smokinlmm
03-30-2014, 05:36 AM
Sub...

L0B6Z
03-30-2014, 06:08 AM
i orderd one and havent had a chance to put it on, but x2 on hand held kind but seems to act like a dhd locker which is what i like.

blue09dmaxx
03-30-2014, 06:33 AM
Sub

jwrkansas
03-30-2014, 07:51 AM
I bought one, very nice quality. Havent had a chance to install it yet though. I'll post results this week. My only question I have is where to mount it when I'm not using it.

derek06
03-30-2014, 08:38 AM
Sub

x MadMAX DIESEL
03-30-2014, 08:40 AM
I bought one, very nice quality. Havent had a chance to install it yet though. I'll post results this week. My only question I have is where to mount it when I'm not using it.

I would say throw it in the passenger seat haha

Muff
03-30-2014, 08:58 AM
When you wanna unlock the converter say at the end of the pulling track (obviously you have the controller in manual mode and the button is in the converter locked position) once you click the button again it should unlock the converter instantly correct?

Duramax5
03-30-2014, 09:08 AM
Sub'd

x MadMAX DIESEL
03-30-2014, 09:11 AM
When you wanna unlock the converter say at the end of the pulling track (obviously you have the controller in manual mode and the button is in the converter locked position) once you click the button again it should unlock the converter instantly correct?

I doubt it, if so that would be cool though

country lbz
03-30-2014, 09:11 AM
Had one on my truck for a few weeks now. Works good does as it's suppose to.

Muff
03-30-2014, 09:15 AM
I doubt it, if so that would be cool though

Ya thats what needs to happen.

x MadMAX DIESEL
03-30-2014, 09:22 AM
It would be too easy for pullers then. They need to have a hard time flipping multiple switches in the cab lol

Muff
03-30-2014, 09:27 AM
It would be too easy for pullers then. They need to have a hard time flipping multiple switches in the cab lol

Is there another way you guys wire shiz up to get the converter to unlock at the end of the track?

P.S. clean out your inbox haha

x MadMAX DIESEL
03-30-2014, 09:29 AM
Yes you break the tcc wire open with a toggle switch. I think it's a blue wire on the 6speeds, it's been so long and I've only done it to mine. Sorry bout my inbox, ill have to go through it tonight

Muff
03-30-2014, 09:32 AM
Yes you break the tcc wire open with a toggle switch. I think it's a blue wire on the 6speeds, it's been so long and I've only done it to mine. Sorry bout my inbox, ill have to go through it tonight

Ya the ol blue wire i know ive read about that. I think thats the difference between tonys lock up switch and fleeces.

redws6rocket
03-30-2014, 09:34 AM
When you wanna unlock the converter say at the end of the pulling track (obviously you have the controller in manual mode and the button is in the converter locked position) once you click the button again it should unlock the converter instantly correct?I thought that is how it worked

04jimc
03-30-2014, 09:37 AM
I was lucky enough to score one of Bens unlock-only boxes used a few years ago. Will never get rid of it! But the Fleece switch def looks like the best option for pullers now.

Tony Burkhard
03-31-2014, 05:24 AM
operating a hand held unit with fire gloves on sucks, That's why I have a big switch...

carpenca
03-31-2014, 06:16 AM
operating a hand held unit with fire gloves on sucks, That's why I have a big switch...

Nothing a little hook and latch tape or double sided tape wont fix. Its setup so it can go and mount however. Some guys will want it in there laps lose like plow controls, others mounted on the dash or console. Its flexible enough to suit anyone, and can always be in their reach.

Caleb

Tony Burkhard
04-01-2014, 05:29 AM
Nothing a little hook and latch tape or double sided tape wont fix. Its setup so it can go and mount however. Some guys will want it in there laps lose like plow controls, others mounted on the dash or console. Its flexible enough to suit anyone, and can always be in their reach.

CalebWell when you cant find it mine will always be right there were it was put.. LOL

L0B6Z
04-18-2014, 11:03 AM
anyone else haven problems with there's? Mine came with the insulation crimped inside the fittens. Now that I have new ends done right it will lock on command but it won't Let then tcm take over when the unit isn't on...

Harbin_22
04-18-2014, 12:00 PM
anyone else haven problems with there's? Mine came with the insulation crimped inside the fittens. Now that I have new ends done right it will lock on command but it won't Let then tcm take over when the unit isn't on...

I had one a couple years ago that did that and it ended up being a bad board.